Verhuur

       Pano Terrein onderaan

Onze nieuwe lokalen zijn te huur!

Op 7 februari 2015 hebben we officieel onze intrek genomen in onze nieuwe lokalen op het eind van de Schoolstraat in Binkom. Samen met de GBS De Stip hebben we een heerlijk groot lokaal mogen onthullen. Natuurlijk zijn we ook van plan om deze uit te huren aan andere lokale jeugdbewegingen.

Opgelet: wij kunnen enkel verhuren aan groepen van maximum 30 personen. Dit lijkt een beetje jammer omwille van de grootte van onze lokalen, maar omwille van veiligheidsredenDSCN4530en wordt er niet verhuurd aan grotere groepen. We werken er wel aan om dit cijfer in de toekomst zeker te verhogen.

Verdere informatie omtrent prijzen komt eraan. Ondertussen kan je hieronder wel al verschillende foto’s van het lokaal, de keuken en het terrein bekijken.

Willen jullie boeken? Bekijk dan eerst of het gevraagde weekend nog niet staat ingevuld in de kalender. Zo niet, stuur dan  een mailtje naar verhuur@chironemas.be! ‘Eigen verhuur’ wil zeggen dat we de lokalen zelf nodig hebben :)

 

Bekijk ook eerst de verschillende documenten en afspraken van het verhuur alvorens je ons contacteert. Klik hier om de verschillende documenten te bekijken!


 

Kijk hieronder voor de foto’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *