Verhuur

Pano terrein

Onze nieuwe lokalen zijn te huur!

Op 7 februari 2015 hebben we officieel onze intrek genomen in onze nieuwe lokalen op het eind van de Schoolstraat in Binkom. Samen met de GBS De Stip hebben we een heerlijk groot lokaal mogen onthullen. Natuurlijk zijn we ook van plan om deze uit te huren aan andere lokale jeugdbewegingen.

Opgelet: wij kunnen enkel verhuren aan groepen van maximum 30 personen. Dit lijkt een beetje jammer omwille van de grootte van onze lokalen, maar omwille van veiligheidsredenen wordt er niet verhuurd aan grotere groepen. We werken er wel aan om dit cijfer in de toekomst zeker te verhogen.

Verdere informatie omtrent prijzen komt eraan. Ondertussen kan je hieronder wel al verschillende foto’s van het lokaal, de keuken en het terrein bekijken.

Willen jullie boeken? Bekijk dan eerst of het gevraagde weekend nog niet staat ingevuld in de verhuurkalender, die je onderaan deze pagina kan terugvinden. Zo niet, stuur dan  een mailtje naar chironemas@gmail.com! ‘Eigen verhuur’ wil zeggen dat we de lokalen zelf nodig hebben :)