Lid worden

Zin om je aan te sluiten bij de coolste jeugdbeweging van het land? Kom dan gewoon eens langs op een van onze chirozondagen (kijk op de kalender wanneer die plaatsvindt) en probeer een keertje. We hanteren het principe dat je 2 (of 3) keer mag proberen voordat je je officieel inschrijft en dus lidgeld moet betalen. Al deze info kan je ook terugvinden in onze folder

We vragen wel om altijd een “roos formulier”, ofte verzekeringspapier, in te vullen zodat je verzekerd bent in het uitzonderlijke geval dat er iets zou gebeuren.

HOEVEEL BEDRAAGT HET LIDGELD?

Spijtig genoeg kost alles tegenwoordig geld, ook naar de Chiro gaan. Maar het lidgeld bij ons is zeker geen overdreven hoge kost. Voor één jaar betaal je €30 lidgeld. Voor dat geld zorgen wij dat je zoon / dochter verzekerd is voor een heel jaar en met de rest kunnen wij een deel van onze verbruikskosten terugbetalen.

Het lidgeld wordt steeds via overschrijving betaald, aangezien niemand van de leiding cash geld zal aannemen! (Zo kunnen er nadien ook geen misverstanden ontstaan.)

Doorheen het chirojaar komen er af en toe nog enkele kleine kosten bij zoals het vieruurtje, al eens een ijsje eten, gaan schaatsen, …Maar deze kosten blijven zeer beperkt (zeker bij de jongsten).

Tijdens een chirozondag krijgt iedereen in de loop van de namiddag de kans om iets te drinken en/of te knabbelen:

Drankjes aan €0,80: bruiswater, choco, fruitsap of appelsap (water van de kraan = gratis)
Wafels aan €0,40: suikerwafel (met chocolade), vanillewaffel, Olé, chocoladewafel

Je kan hiervoor geld meegeven, maar tegenwoordig voorzien we ook drankkaarten t.w.v. €8. Deze kan je altijd op een chirozondag aanschaffen of je kan het bedrag ook overschrijven op onze rekening met vermelding: “drankkaart – voornaam naam”. Met zo een drankkaart komt je zoon/dochter zeker enkele chirozondagen toe en wanneer deze bijna op is krijgt hij/zij een briefje mee naar huis met alle info op. Ook blijven de drankkaarten elk jaar geldig.