Boem. Pats. Leiding.

RIBBELS
De jongste groep wordt dit jaar begeleid door de oudste leiding. Sla de handen op elkaar voor Catho en Andreas!
catho andreas
SPEELCLUB
Aan energie geen gebrek bij de Speelclub. Zowel bij de leden als bij de leiding. Gelukkig maar, want ze zullen het wel kunnen gebruiken! Mag ik een applaus voor Lars, Rik, Mathijs en Line?
larsd rik mathijs line
RAKWI'S
De Rakkers durven al wel eens streken uit te halen, daarom krijgen zij een duo dat zelf alle truken van de foor kent. De meisjes krijgen dan weer een team dat veel te braaf is om zich zelfs maar met die dingen bezig te houden. Laat u horen voor Nelle, Kaat, Dré en Thieu!
nelle kaat dre thieu
TITO'S
Onze nieuwe titoleiding zie je nooit zonder glimlach op hun gezicht. We zijn er wel zeker van dat zij diezelfde glimlach op het gezicht van hun leden gaan toveren dit jaar! Geef een geweldig applaus voor Cas, Madeleine, Elien, Jente en Lars!
madeleine elien
KETI'S
De Keti's krijgen dit jaar de perfecte mix van gezond boerenverstand en jong geweld. Sla de handen op elkaar voor Anke, Leen, Leander, Lennert en Jasper!
ASPI'S
Bij de meisjes twee echte topvrouwen en bij de jongens ook wel best leuke jongens. Wij weten nu al dat dit een topjaar gaat worden voor de Aspi's! Geef nog een laatste applaus voor Leen, Laura, Linus en Jules!