Wij zitten op Trooper!

Trooper? Trooper!

Een website die onze Chiro veel centjes kan opleveren met weinig moeite. Als jullie er ons tenminste een beetje bij helpen. Geen zorgen, ook met weinig moeite.

Het concept achter Trooper is extreem simpel. Elke vereniging die zich er voor registreert krijgt een eigen Trooperpagina, zoals wij dus. Wanneer iemand, jij bijvoorbeeld, dan een online aankoop wil doen bij één van de partners van Trooper, surf je eerst naar de Trooperpagina van onze Chiro en klik je via die pagina door naar de gewenste webshop. Doe je vervolgens een aankoop bij die webshop, dan verdienen wij daar geld mee, gemiddeld zo’n 5% van de prijs van jouw aankoop. Easy peasy lemon squeezy dus.

Volgende keer als je bijvoorbeeld via Booking.com je hotel in Boedapest, Praag, Barcelona of wherever boekt, dat je dat via onze Trooperpagina et voila: extra monnies in onze bank! We zeiden het al, weinig moeite.

Stap 1: Ga naar www.trooper.be
Stap 2: Zoek naar “Chiro Nemas Binkom” en kom terecht op onze Trooperpagina
Stap 3: Klik op een webshop waar jij een online aankoop wilt doen
Stap 4: Shop! 

Banner Trooper

Italiaanse 2-daagse 2018

Mamma mia! 

Chiro Nemas Binkom zorgt er voor dat je je weer twee dagen in ~ La bella Italia ~ kan wanen, want we presenteren u ook dit jaar graag onze Italiaanse 2-daagse!

Schuif dus ’s avonds zaterdag 10 maart of ’s middags zondag 11 maart uw voeten braafjes onder onze tafel en kom u fameus over-eten, we beloven dat ge er geen spijt van zult krijgen. Afspraak zoals altijd in uw favo Chirolokalen.

Ciao!

Flyer Italiaanse 2-daagse

 

Flappenactie is terug gestart!

Guess who’s back, back again? De flapjes van Joyvalle are back, tell a friend!

Jup, de flapjesactie van Joyvalle is terug gestart. Dat betekent dat jij ons kan helpen met het sparen voor gratis liters melk op kamp! Hoe je dat doet? Supersimpel, je knipt gewoon de “houten” flapjes van de melkbussen van Joyvalle af en dropt ze op een Chirozondag in onze gele brievenbus. Alvast duizendmaal dank xxx

Banner spaaractie Joyvalle

Kerstboomverbranding 2018 🔥

Vuur! Bomen! 2018! Jenever! Winterbbq!

Om het nieuwe jaar meteen goed in te zetten, nodigt de VZW Chirolokalen Nemas Binkom iedereen uit voor onze Kerstboomverbranding op zaterdag 13 januari, vanaf 18:00.

Zak samen met je kerstboom af naar onze Chirolokalen voor sfeer, gezelligheid en een goei vleesje op de winterse barbecue. Jenevers, warme Choco’s en frisse pintjes inbegrepen.

Natuurlijk kan je ook met onze fakkeltocht meewandelen. Vergeet zeker je laarzen of stevige stapschoenen niet aan te doen en breng gerust een zaklamp of enkele sfeerlichtjes mee.

Tot dan!

affiche2018-2-page-001

Opgepast (!)

Omdat de leiding nog druk bezig is met studeren, verplaatsen we de chirodata een beetje:

– 22 januari moeten we helaas overslaan = geen Chiro ?
– 29 januari gaan we terug hard = wel Chiro ?
– 05 februari gaan we schaatsen = leuk leuk ⛸

xoxo,
de leidingsploeg

 

Chirofeesten 2016 – 2de kubbtornooi

CHIROFEESTEN!

Kom de leefwereld van de chiro ontdekken.
Voor alle chiroleden en vooral voor wie lid wil worden van de chiro zorgt de leiding voor een heleboel activiteiten:
– poppenkast
– springkastelenrace
– volksdansen
– knutselen
– schminken
– infostand:

Iedereen geboren voor 31/12/2010 en niet ouder dan 18 jaar kan lid worden van onze chiro.
Kan je niet aanwezig zijn op onze OPEN-CHIRO-DAG, maar wil je toch graag kennis maken met onze chiro, kom dan zeker eens meedoen op één van onze volgende chirozondagen (om 14u):
– zondag 18 september 2016
– zondag 2 oktober 2016
– zondag 16 oktober 2016

Kom dus zeker naar de CHIROFEESTEN!
Het is de ideale gelegenheid om ook onze chirolokalen te bezoeken en een babbeltje te slaan met de leiding en andere chirosympathisanten.

 

Bovendien is er de tweede editie van ons kubbtornooi!

Schermafbeelding 2016-08-24 om 13.12.47