Activiteiten

14195295_1032512143531643_2061645670_n

Chiro is love, en wij houden ook van jullie!

Daarom proberen we steeds leuke activiteiten te organiseren waar we onze Chiro aan jullie kunnen tonen. Of onze kookkunsten uit te stallen. Of we laten anderen het vuile werk doen en we organiseren een comedy avond. Check deze pagina voor een overzichtje van alles wat wij doen en waar je jullie graag zien terugkomen! Sante!

 

Italiaanse 2-daagse

schermafbeelding-2016-02-29-om-13-07-02

Onze Italiaanse avond gaat al een tijdje mee, maar we konden het niet laten om het toch nog wat straffer te doen. Daarom zijn we sinds 2016 voor een dubbele portie Italia gegaan op ons bord. Nu kan je dus gedurende het hele weekend spaghetti komen eten!

  • Ook merci aan de hulp van alle extra handen in de keuken!

 

Komedie Komedaa

Komediekomedaa

Drie jaar na elkaar hebben we de meest chille dudes en ladies uit de stand-up comedy wereld uitgenodigd voor jullie entertainment. Henk Rijckaert, Thomas Smith of The Lunatics, ze kwamen graag hun ervaringen delen op podium. Misschien breiden we hier wel nog eens een vervolg aan? ?

 

Chiro ontbijt

schermafbeelding-2016-12-24-om-19-37-23

Vroeg opstaan is vaak de moeite waard. Vraag het maar aan de leiding die stilzwijgend geniet van een kopje verse koffie op kamp. Maar om het jaar of te sluiten, nodigen we al enkele jaren iedereen uit om samen met ons aan te schuiven aan onze ontbijttafel. Croissants, fruitsap, yoghurt.. Wees welkom om het allemaal naar binnen te werken met uitzicht op het ontwakende Binkom.

Bovendien is het steevast de laatste Chirozondag voor we op bivak vertrekken, dus is het de ideale kans om nog een laatste vraagje aan je leiding te stellen – tenzij je hun snapchatnaam ontdekt hebt.

 

De Breekfeesten

schermafbeelding-2016-12-24-om-19-34-43

Vooraleer we onze nieuwe lokalen konden dopen, stond het nog het afscheid van onze prefab gepland. Het was voor velen een emotioneel afscheid want het aantal herriningen dat we hebben aan de oude lokalen is ontelbaar. Daarom hebben we met een spel-zonder-grenzen, een rodeostier, een ontbijt en nog vanalles vaarwel gezegd tegen de eerste tastbare fundamenten van onze Chiro.

En maar juist op tijd, want toen we dat jaar terug kwamen van bivak, lag alles al plat ?